top of page

Whynotlivingthecitybreda

Whynottogetheronthebeach

 

Wij geloven in een meer menselijke, sociale en schone wereld. Op 27 maart 2018presenteerden we voor het eerst onze droom voor Breda.

Ergens in deze stad bouwen we samen aan een ongekende plek, aan een fascinerende ruimte, aan een onvergetelijk moment.  Een plek waar we elkaar ontmoeten, waar we eten, spelen, vieren, luisteren en spreken. Een betoverende plek waar we ons verbazen over waartoe we samen in staat zijn. Een plek waaraan dromers met realisten samenwerken, jongeren met ouderen, daklozen met bewoners, eenzamen met vrienden, minima met maxima, vluchtelingen met buren, vreemdelingen met bekenden, studenten met professionals. Een moment dat we niet meer vergeten, dat in ons geheugen zal worden gegrift, een moment dat ons vrolijk en hoopvol stemt.

Vier maanden zullen we samen bouwen aan het programma, de enscenering, het licht en het geluid, de rekwisieten, de tafels. We bedenken gerechten en we koken voor elkaar. En iedereen is welkom, de stad voor de stad.

Hoe of waar precies dat weten we nog niet.  Maar zou het niet geweldig zijn als mensen uit Breda samen met de creatieve industrie, het onderwijs, maatschappelijke instellingen, zorgorganisaties, horeca, culturele instellingen, ondernemers en verenigingen deze uitdaging zouden aangaan?  Samen bouwen aan het warmste event van Nederland, aan een plek vol verrassende sferen en met kleine en grotere projecten. Een samenwerking met aandacht voor elkaar.

 

Whynotonthebeach december 2018

 

 

De Whynotcooperation gaat zich hiervoor inzetten maar kan dit niet alleen.  Wie helpt er mee om deze droom te verwezenlijken?

Wie maakt het warmste event van Nederland mee mogelijk?

Pictures

bottom of page